Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Μονάδες παραγωγής πόσιμου νερού σε Παροικιά, Πρόδρομο και Αλυκή στην Πάρο

bbbbbb

Στην εγκατάσταση τριών μονάδων παραγωγής πόσιμου νερού με τη μέθοδο της αντίστροφης όσμωσης (χωρίς χημικές ουσίες) σε Παροικιά, Πρόδρομο και Αλυκή προχώρησε η Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου, συνεχίζοντας την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Η συγκεκριμένη μέθοδος παραγωγής πόσιμου νερού είναι εξαιρετικά πρωτοπόρα, ενώ ταυτόχρονα το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκτός από τα αδιαμφισβήτητα περιβαλλοντικά οφέλη, συμβάλλει άμεσα στη δραστική μείωση της κατανάλωσης των τεραστίων ποσοτήτων πλαστικών φιαλών και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά κάθε μονάδος, με την παραγωγή και διάθεση νερού 6 κυβικών μέτρων, γίνεται εξοικονόμηση πάνω από 2.500 φιαλών ημερησίως.

Το χρηματικό αντίτιμο για τη παροχή 10 λίτρων νερού θα είναι 50 λεπτά του ευρώ (5 λεπτά το λίτρο), με σκοπό την κάλυψη των λειτουργικών τους εξόδων. Το συγκεκριμένο έργο προστίθενται στην πορεία αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΔΕΥΑΠ και συμπληρώνει άριστα τις εργασίες εγκατάστασης του υπερσύγχρονου – καινοτόμου συστήματος «Τηλεελέγχου – Τηλεχειρισμού και Ελέγχου Διαρροών του Δικτύου Ύδρευσης Πάρου»

Πηγή: http://www.naxosnow.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!