Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Νάξος: Αύξηση 10% στην τουριστική κίνηση

49d59d3b3b71cd2a367570db20a9b83d_XL

Με θετικό πρόσημο κλείνει η φετινή τουριστική περίοδος για τη Νάξο και τα νησιά των μικρών Κυκλάδων (Κουφονήσι, Σχοινούσα, Ηρακλειά και Δονούσα).

Οι αφίξεις στα πέντα νησιά του πολυνησιακού Δήμου παρουσίασαν αύξηση 10,6% σε σχέση με το καλοκαίρι του 2013, κάτι που αποδεικνύει ότι όλο και περισσότεροι επιλέγουν το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και γειτονικούς μικρούς «παράδεισους» για τις διακοπές τους.

Την ικανοποίησή του για την αυξημένη τουριστική κίνηση των πέντε νησιών εξέφρασε και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με σχετική του ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε σχετικά με τα στοιχεία των αφίξεων της καλοκαιρινής περιόδου στη Νάξο, όπου σημειώνεται αύξηση των επισκεπτών της τάξεως 10,6% σε σχέση με το καλοκαίρι του 2013. Συγκεκριμένα, περίπου 240.000 άτομα επέλεξαν για τις διακοπές τους τα πέντε νησιά μας, γεγονός, που αποδεικνύει ότι η επικοινωνιακή διαχείριση του Δήμου μας, σε συνδυασμό με την ποιοτική παροχή υπηρεσιών των επαγγελματιών τουρισμού των νησιών μας έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ανάκαμψη του τουρισμού.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλους τους επαγγελματίες των νησιών του Δήμου, οι οποίοι με τις σωστές τιμές και τις ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες δημιούργησαν σωστή εικόνα προς τους επισκέπτες και θετικό κλίμα στην τουριστική αγορά. Επίσης, ευχαριστεί τους δημότες, που με την ανοιχτή καρδιά και τη φιλοξενία τους δίνουν το έναυσμα στους επισκέπτες να επιλέξουν και πάλι ως προορισμό τους τα πέντε νησιά του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή, με τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες (την ευταξία, την ομαλή και αδιάκοπη υδροδότηση των τουριστικών περιοχών παρά τα περιορισμένα αποθέματα νερού, την καθαριότητα, την άνετη διέλευση πεζών και οχημάτων χάρη στη ρύθμιση του κυκλοφοριακού κ.α.) και συνεργαζόμενη με όλους του φορείς θα συνεχίσει να εργάζεται ακατάπαυστα για την περαιτέρω τουριστική προβολή των νησιών μας, προσδοκώντας και εξασφαλίζοντας καλύτερα αποτελέσματα την επόμενη περίοδο».

Πηγή: http://cyclades24.gr/

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!