Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Νοσοκομείο Σύρου: Φιάσκο με το νέο διοικητή

nosokomeio_petrakis

Η περιπέτεια με το νέο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου συνεχίζεται και όπως φαίνεται, θα δούμε ακόμη αρκετά επεισόδια μιας και εξελίσσεται σε φιάσκο. Ο άνθρωπος ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του διοικητή στις 5 Νοεμβρίου με απόφαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ούτε έχει κάνει την εμφάνισή του στο νησί και στο Νοσοκομείο, ούτε φαίνεται πως έχει πρόθεση να αναλάβει τα καθήκοντα που του ανατέθηκαν.

Όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα το Cyclades24, ο νέος διοικητής, ονόματι Γιάννης Πετράκης, είναι 32 ετών με καταγωγή από τη Λήμνο και εργάζεται ως μάνατζερ οικονομικών της υγείας στην φαρμακευτική εταιρία Pfizer. Η τοποθέτηση του στην Σύρο, δε φαίνεται ούτε να τον προσελκύει, ούτε να τον ενδιαφέρει ως επαγγελματική προοπτική. Αυτό μαρτυρά η στάση που κρατά μέχρι σήμερα, καθώς αν πράγματι ενδιαφέρονταν να αναλάβει τη διοίκηση του Νοσοκομείου ήδη θα το είχε κάνει, μιας και έχουν περάσει περίπου 40 ημέρες από την απόφαση του υπουργού Υγείας.

Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί, είναι ότι ναι μεν ο κ. Πετράκης είχε καταθέσει το βιογραφικό για τις θέσεις των νέων διοικητών Νοσοκομείων, ωστόσο βασικός του στόχος ήταν να τοποθετηθεί σε υγειονομική μονάδα της Αττικής ή κάποιας άλλης περιοχής, όχι όμως του νομού Κυκλάδων.

Μοιραία λοιπόν, το Νοσοκομείο Σύρου εξακολουθεί να παραμένει «ακέφαλο» από την άνοιξη του 2013 και το πιθανότερο σενάριο, εφόσον ο κ. Πετράκης δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει τα καθήκοντα που του ανατέθηκαν, είναι να ορισθεί κάποιο άλλο πρόσωπο για τη θέση του διοίκηση από το υπουργείο Υγείας.

Μέχρι τότε, καθήκοντα αναπληρωτή διοικητή θα εξακολουθεί να εκτελεί ο δ/ντης ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου,Μιχάλης Ζόρπας.

Πηγή:   http://cyclades24.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!