Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων Άνδρου – Σε θέσεις ευθύνης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Α. Τσατσομοίρου, Ν. Μαμάη, Α. Βολίκα, Ι. Σκόρδος και Α. Λάβδας

Σε καταμερισμό αρμοδιοτήτων στους τέσσερις θεματικούς Αντιδημάρχους προχώρησε ο Δήμαρχος Άνδρου. Παράλληλα ο κ. Σουσούδης πρόκειται να ορίσει σε θέσεις ευθύνης ακόμη πέντε Δημοτικούς του Συμβούλους, κάνοντας πράξη τα όσα δήλωνε εξ αρχής, περί αξιοποίησης όσο των δυνατόν περισσότερων μελών της παράταξής του.   

PicMonkey Collage

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων διαμορφώνονται ως εξής:

Ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Βουραζέρης θα εκτελεί χρέη Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ αναλαμβάνει επίσης την υπογραφή των ενταλμάτων, τις βεβαιώσεις εσόδων καθώς και την σύνταξη – έκδοση των καταλόγων των εσόδων.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Διαμαντής Θεοδωράκης θα τοποθετηθεί Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, αναλαμβάνοντας παράλληλα την αρμοδιότητα του ηλεκτροφωτισμού, των καθαρισμών των ρεμάτων και των νεκροταφείων.  

Ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Λάσκαρης λαμβάνει υπό την ευθύνη του τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου, τα αυτοκίνητα, τον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας αλλά και το σημαντικό τμήμα των καταστημάτων.

Η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Μαμάη, αναλαμβάνει την αρμοδιότητα των σφαγείων, των γραφείων αγροτικής ανάπτυξης, την ανακύκλωση καθώς και την συντήρηση των δημοτικών δρόμων.

Σε θέσεις ευθύνης πέντε Δημοτικοί Σύμβουλοι

PicMonkey Collage 2

Θέσεις ευθύνης στη διοίκηση του Δήμου αναλαμβάνουν όμως ακόμη πέντε Δημοτικοί Σύμβουλοι, στους οποίους θα ανατεθούν από το Δήμαρχο χωρικές αρμοδιότητες.

Συγκεκριμένα στη Χώρα θα τοποθετηθεί η κ. Αθηνά Τσατσομοίρου, στο Γαύριο η κ. Νίκη Μαμάη, στο Μπατσί η κ. Άννα Βολίκα και στο Κόρθι κ. Ιάκωβος Σκόρδος.

Τέλος να σημειώσουμε ότι υπεύθυνος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δήμου Άνδρου θα οριστεί ο κ. Αντώνης Λάβδας.

 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!