Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ΟΧΙ στο διαχωρισμό του Νοσοκομείου Νάξου»

nosok naxou

Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, με ανακοίνωσή του στηλιτεύει την στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οποίοι δεν ψήφισαν την πολυσυζητημένη τροπολογία για τις τιμές των φαρμάκων μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνονταν και ο διοικητικός διαχωρισμός του Νοσοκομείου της Νάξου από αυτό της Σύρου.

Ειδικότερα αναφέρει:

Παρά τις απελπισμένες προσπάθειες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να μεθοδεύσουν την ονομαστική ψηφοφορία αντίθετα με τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό της Βουλής, υποχρεώθηκαν τελικά να αρνηθούν την υπερψήφιση της τροπολογίας που περιελάμβανε τον διοικητικό διαχωρισμό του νοσοκομείου της Νάξου από αυτό της Σύρου.

Παγιδευμένοι στην άρνησή τους να ψηφίσουν τη μείωση της τιμής των φαρμάκων που περιλαμβάνονταν στην ίδια τροπολογία με τη διοικητική αυτοτέλεια του νοσοκομείου της Νάξου,  προσπάθησαν με φωνασκίες και ύβρεις κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Η πραγματικότητα, βεβαίως, δεν αλλάζει και είναι δυστυχώς οδυνηρή για τον ΣΥΡΙΖΑ.  Στην τροπολογία που περιλαμβανόταν ο διοικητικός διαχωρισμός του Νοσοκομείου της Νάξου ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ΟΧΙ.  Οι Ναξιώτες οφείλουν να το γνωρίζουν.

Πηγή: http://cyclades24.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!