Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

«Ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου ουδέποτε είχε ή θα έχει αντιπολιτευτική συμπεριφορά σε οποιαδήποτε παράταξη ή πρόσωπο το οποίο μας τιμά με την παρουσία του»

silogos-ginekon-androy-ANDROSFILM.

«Ουδέποτε είχαμε ή θα έχουμε αντιπολιτευτική συμπεριφορά σε οποιαδήποτε παράταξη ή πρόσωπο το οποίο μας τιμά με την παρουσία του», επισημαίνει σε σχετική απάντηση προς το συνδυασμό «Ανδριακή Ενότητα» ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου, τονίζοντας παράλληλα πως κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου προσφωνήθηκε ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Σουσούδης καθότι ο Δήμος Άνδρου ήταν συνδιοργανωτής του Συνεδρίου και ο πατήρ Ιωάννης Στάμος, ο οποίος από την προηγούμενη ημέρα μας είχε ενημερώσει ότι έχει χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου.

Αναλυτικά η απάντηση του Συλλόγου Γυναικών έχει ως εξής:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΔΡΟΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
Αριθ.Πρωτ. 27

ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
« ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ
κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

Αξιότιμε κύριε Θεολόγου,
Το Δ.Σ. του συλλόγου σας ευχαριστεί θερμά που τιμήσατε με την παρουσία σας το6ο ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ « ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝ ΔΡΑΣΕΙ».
Σε απάντηση της επιστολή σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην αρχή των εργασιών όπως παρακολουθήσατε, αναφέρθηκε και προσφωνήθηκε μόνο ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Σουσούδης καθότι ο Δήμος Άνδρου ήταν συνδιοργανωτής του Συνεδρίου και ο πατήρ Ιωάννης Στάμος, ο οποίος από την προηγούμενη ημέρα μας είχε ενημερώσει ότι έχει χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου. Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν με επιστολές οι οποίες είχαν έρθει εγκαίρως όσοι είχαν προσκληθεί αλλά δεν μπορούσαν να παρευρεθούν . Όσοι θέλησαν να χαιρετήσουν εκτός προγράμματος απευθύνθηκαν ή στη Γραμματεία του συνεδρίου ή στις συντονίστριες ώστε να τους προσφωνήσουν και να τους καλέσουν στο βήμα.
Ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου ουδέποτε είχε ή θα έχει αντιπολιτευτική συμπεριφορά σε οποιαδήποτε παράταξη ή πρόσωπο το οποίο μας τιμά με την παρουσία του.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΕΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

(Φωτογραφία από http://androsfilm.blogspot.gr)

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!