Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Ο Τουρισμός πρώτο θέμα στην ατζέντα της Περιφερειακής Αρχής

unnamed

Με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος σηματοδοτώντας τη θέση που κατέχει ο τουρισμός στην σειρά προτεραιότητάς του. Η επένδυση στον τουρισμό μέσω σύγχρονων και εναρμονισμένων με την εποχή δράσεων, αποτελεί έναν από τους κεντρικότερους πυλώνες του σχεδίου δράσης της νέας Περιφερειακής Αρχής, γεγονός που αποτυπώθηκε στην κοινή απόφαση του Περιφερειάρχη Ν.Α. κ. Γιώργου Χατζημάρκου και του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη για σύσταση Οργάνου Διαχείρισης Κρίσεων και Δομή Στρατηγικών αποφάσεων.

unnamed (1)

«Ο Τουρισμός είναι πηγή ελπίδας και πρώτη προτεραιότητα. Η στροφή στην αντίληψη και την λειτουργία σηματοδοτείται από την πρώτη και άμεσα συνάντηση εργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου. Συνεργαζόμαστε, συναποφασίζουμε με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο και κινούμενοι άμεσα προς αυτό: Πρώτες αποφάσεις, κοινές, η επένδυση στο διαδίκτυο, η σύσταση, μετά και τα τελευταία γεγονότα, Οργάνου Διαχείρισης Κρίσεων και η δομή στρατηγικών αποφάσεων μετά την διενέργεια έρευνας MarketPerception. Υπηρετούμε την τουριστική βιομηχανία και τις τάσεις της αγοράς, οι ρυθμοί της οποίας απαιτούν αμέσως και γρήγορες κινήσεις», δήλωσε ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ.Χαράλαμπος Κόκκινος, ο κ.Γεώργιος Τσέλιος – Αντιπρόεδρος της Ε.Ξ.Ρ.,  ο  κ.Μανώλης Μαρκόπουλος – Ταμείας της Ε.Ξ.Ρ., ο κ.Παναγιώτης Ιωαννίδης – Γραμματέας Οργανωτικού της Ε.Ξ.Ρ., καθώς και ο κ.Νίκος Καντής – Εντεταλμένος Αντιπρόεδρος Διοικητικού Περιβάλλοντος της Ε.Ξ.Ρ.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!