Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Παναγιώτης Κροντηράς: «Μέσα στην καταιγίδα της εποχής, η Τήνος αντιστέκεται και δημιουργεί»

pppppp

Στους στόχους του προϋπολογισμού του δήμου Τήνου για το έτος 2014 αναφέρθηκε αναλυτικά ο δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς, κατά τη χθεσινή ψήφιση του από το δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Κροντηράς υποστήριξε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα θύματα της οικονομικής κρίσης, καθώς τα έσοδα της διαρκώς μειώνονται τόσο από την περικοπή της χρηματοδότησης της από τους κεντρικούς πόρους, όσο κι από την αναμενόμενη αδυναμία των πολιτών να καταβάλλουν τα τέλη.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, όμως, ο δήμος Τήνου – σύμφωνα με τον δήμαρχο – οφείλει να είναι παρών, όπως και είναι, με μέτρα ευνοϊκά για τους πολίτες (στο μέτρο του δυνατού και του νόμιμου) και με ενεργές τις κοινωνικές του δομές, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις ολοένα αυξημένες αρμοδιότητές του, χωρίς τους αντίστοιχους πόρους και το αντίστοιχο προσωπικό!

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που έχουν προγραμματιστεί για τον νέο χρόνο και ιδιαίτερα σε αυτά που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι ο Δήμος είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του και διεκδικεί μέχρι και το τελευταίο ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα. «Έτσι θα πορευτούμε και το 2014 για μια Τήνο που μέσα στην καταιγίδα της εποχής, όχι μόνο αντιστέκεται αλλά και δημιουργεί και επιπλέον ξέρει να διεκδικεί το καλύτερο δυνατόν, για την πόλη και τα χωριά της» δήλωσε ο κ. Κροντηράς, ο οποίος ευχαρίστησε τον Διευθυντή και το προσωπικό της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου για την έγκαιρη σύνταξη του προϋπολογισμού, αλλά και για το ζήλο και τη συνέπειά που επέδειξαν κατά τη διάρκεια σύνταξής του.

Πηγή: http://www.naxosnow.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!