Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Παρατείνεται έως 27 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής προτάσεων της 3ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER

leader

3η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER  ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 4 ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007 – 2013» (Π.Α.Α.) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ (Ο.Τ.Δ.): «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝΑ.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.»

Η προθεσμία  υποβολής των επενδυτικών προτάσεων παρατείνεται με την από 6/10/2014 Απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης LEADER σύμφωνα με την οποία η καταληκτική ημερομηνία είναι η 27η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 3:00 μ.μ.. Οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται στην έδρα της Ο.Τ.Δ. «Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε.», δ/νση: Πλατεία Τσιροπινά – Ερμούπολη 84100 Σύρος, είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά.

Ισχύουσες είναι μόνο οι προτάσεις που θα παραληφθούν από την Ο.Τ.Δ. μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής επενδυτικών προτάσεων. Σε περίπτωση υποβολής με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά θα πρέπει ο φάκελος της πρότασης να περιέλθει ομοίως μέχρι την προαναφερθείσα ημέρα και ώρα με αποκλειστική ευθύνη των ενδιαφερομένων. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο κάποια πρόταση υποβληθεί ή περιέλθει στο πρωτόκολλο της Ο.Τ.Δ. μετά την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής δεν γίνεται δεκτή ως ουδέποτε υποβληθείσα και επιστρέφεται σε αυτούς που την υπέβαλαν.

Για την Επιτροπή Διαχείρισης LEADER

Ο Πρόεδρος
Λεονάρδος Ρούσσος

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!