Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Ενημερωτικές συνελεύσεις για θέματα πρωτογενούς τομέα

notio_aigaio_logo

Κύκλο ενημερωτικών συνελεύσεων ξεκινά την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Πολιτικής και Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη, με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων των δημοτικών ενοτήτων κατ’ αρχήν του νησιού της Ρόδου, για όλα τα ζητήματα σχετικά με την γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία.

Η «εκστρατεία» ενημέρωσης θα ξεκινήσει από τη Νότια Ρόδο, όπου η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κατάστημα Γενναδίου, στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Κλιμάκιο αποτελούμενο από στελέχη όλων των υπηρεσιών πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , θα είναι στη διάθεση των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των αλιέων, για να τους ενημερώσουν για τα προγράμματα που τρέχουν είτε πρόκειται να τρέξουν προσεχώς και να απαντήσουν  γενικότερα στα ερωτήματα για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ανάλογες συνελεύσεις θα ακολουθήσουν σε όλες τις δημοτικές ενότητες  του νησιού της Ρόδου, σε πρώτη φάση, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν. Επίσης, στο νησί της Κω και της Καλύμνου, καθώς και σε νησιά των Κυκλάδων.

 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!