Χρειάστηκε η προσφυγή στη δικαιοσύνη, προκειμένου να μειωθεί στο μισό η παραγωγή μιας συγκεκριμένης σως σε εργοστάσιο της Καλιφόρνια.
Ο λόγος; Η έντονη μυρωδιά που έβγαινε από το εργοστάσιο στο Έρβιντέιλ προκαλούσε αναπνευστικά προβλήματα και πονοκεφάλους σε περιοχές του Λος Αντζελες.
Πρόκειται για τη σάλτσα Sriracha, η οποία κατάγεται από την Ταϊλάνδη και είναι εξαιρετικά πικάντικη. Παρασκευάζεται από καυτερή πιπεριά, ξύδι, σκόρδο, ζάχαρη και αλάτι.
Σύμφωνα με τους Times του Λος Αντζελες, αρχικά η επιχείρηση που παρασκευάζει τη σάλτσα αναγνώρισε το πρόβλημα, όμως αργότερα ισχυρίστηκε ότι δεν τίθεται θέμα μυρωδιάς.
Η οριστική απόφαση της Δικαιοσύνης για το ζήτημα αναμένεται εντός των ημερών.
Πηγή: www.in.gr