Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Προβληματισμός για τη μελέτη επέκτασης του διαδρόμου του αεροδρομίου Σύρου

6f856d742e5e20e48cbb1f6e9dec0f90

Τον προβληματισμό και την ανησυχία τους για την μη ολοκλήρωση της μελέτης της επέκτασης του διαδρόμου του Αεροδρομίου Σύρου (στα 1200 μέτρα), εξέφρασαν σε επικοινωνία που είχαν ο χωρικός  αντιπεριφερειάρχης  Κυκλάδων  Γιώργος  Πουσσαίος και ο δήμαρχος  Σύρου -Ερμούπολης  Γιάννης Δεκαβάλλας, με το διοικητή της Υπηρεσίας

Πολιτικής Αεροπορίας  Δημήτρη Κούκη, τον υποδιοικητή Βασίλη Αλευρά και τη διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών της ΥΠΑ  κα Τσούκα.

Τα προαναφερόμενα στελέχη της ΥΠΑ διαβεβαίωσαν το δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη ότι μέσα στο προσεχές δεκαήμερο , οι επιχειρησιακές διευθύνσεις της ΥΠΑ σε συνεργασία με την εταιρεία AEGEAN θα  καθορίσουν  τις  ενέργειες που επιβάλλεται να γίνουν, προκειμένου να καθοριστεί το τεχνικό αντικείμενο.

Μέχρι σήμερα  είναι  έτοιμη  η μηκοτομή  και  η διατομή , ενώ σύμφωνα  με την  πρόβλεψη   τους, μέσα  στους  αμέσως προσεχείς μήνες   θα ολοκληρωθεί η οριστική μελέτη του έργου καθώς  και τα τεύχη δημοπράτησης .

Ήδη , επειδή η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εκτιμάει ότι το ύψος του προυπολογισμού θα ξεπεράσει  τις αρχικές προβλέψεις , αναζητεί τρόπο ένταξης του έργου  στο ΕΣΠΑ.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!