Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Πρωτιά Μαχαιρίδη σε δημοσκόπηση για το Νότιο Αιγαίο

maxairidis_notio_aigaio_aftodioikisi

Σύμφωνα με δημοσίευση της εφημερίδας «Πρόοδος» πραγματοποιήθηκε προ ημερών δημοσκόπηση για τις περιφερειακές εκλογές στο Νότιο Αιγαίο από άγνωστο εντολέα. Σε αυτή τη δημοσκόπηση, συμμετείχαν 4.500 ψηφοφόροι από τους νομούς Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, που πρόκειται για μεγάλο δείγμα εκλογικού σώματος.

Στη δημοσκόπηση συμπεριλήφθηκε και το όνομα του π. υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη. Επίσης, του νυν περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, των πρώην δημάρχων Ροδίων Σάββα Καραγιάννη και Καλλιθέας Γιάννη Ιατρίδη, του δημάρχου Λειψών Μπενέτου Σπύρου και του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Μπάμπη Κόκκινου.

Με δεδομένο ότι συμπεριελήφθησαν τα ονόματα των κ. Καραγιάννη και Σπύρου που είναι φίλα προσκείμενοι πολιτικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται ότι ο εντολέας της είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως εικάζεται πρόκειται για μια ενδοοικογενειακή υπόθεση, καθώς επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να μετρήσει τις δυνάμεις των εν δυνάμει υποψηφίων περιφερειαρχών της για το Νότιο Αιγαίο.

Μάλιστα, το γεγονός ότι συμπεριελήφθη και το όνομα του Γιάννη Ιατρίδη, πατέρα της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μίκας, αποδεικνύει ότι το κόμμα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία στις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Πάντως, όπως διέρρευσε ο κ. Μαχαιρίδης στη δημοσκόπηση αυτή έρχεται πρώτος και με διαφορά από τους υπολοίπους συγκεντρώνοντας ποσοστό που ξεπερνά το 35% στο νότιο Αιγαίο.

Πηγή: http://cyclades24.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!