Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Πρωτοφανής λεηλασία…σε στάβλο στο Μακροτάνταλο!

DSC00361

Πρωτοφανής λεηλασία σε στάβλο σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε περιοχή του Μακροταντάλου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες  άγνωστοι εισέβαλαν τη νύχτα του Σαββάτου με φακούς σε στάβλο με χοίρους και αμνοερίφια στη περιοχή του  Σιδόντα  Μακροταντάλου και αφού σκότωσαν με ειδικό όπλο σφαγείου τρία γουρούνια, τα έγδαραν και πήραν το κρέας τους φεύγοντας πεζοί.

Κοντά στο σημείο σφαγής, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, βρέθηκαν μέσα σε σακούλες σκουπιδιών οι προβιές, τα κεφάλια και τα εντόσθια των ζώων, ενώ ειδικοί εικάζουν ότι η πράξη αυτή έγινε από επαγγελματίες σφαγείς που γνώριζαν καλά την περιοχή και ήταν ενήμεροι πως οι κάτοικοι των γύρω περιοχών βρίσκονταν στο καθιερωμένο πανηγύρι του Μακροταντάλου, αφήνοντας τους το χρόνο να δράσουν ανενόχλητοι. Αξιοσημείωτο και πρωτοφανές είναι σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές του νησιού ότι δεν έχει αναφερθεί ξανά τέτοιου είδους λεηλασία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το εν λόγω περιστατικό σε συνέβη σε μικρό στάβλο που διατηρεί πατέρας τριών ανήλικων παιδιών για καθαρά βιοποριστικούς λόγους.

Να σημειώσουμε ότι για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαυρίου το οποίο διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

DSC00363

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!