Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Σαντορίνη: Συνέδριο IMIC 2013, Τουρισμός και Γαστρονομία: Το επόμενο βήμα

gastronomia

 

Σας ενημερώνουμε ότι  στις  17 και 18 Οκτωβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Σαντορίνη, στο Συνεδριακό Κέντρο Π. Μ. Νομικός, το  9ο συνέδριο IMIC, με τίτλο “Τουρισμός και Γαστρονομία: Το επόμενο βήμα | Tourism and Gastronomy: Moving forward” το οποίο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου μας και είναι ενταγμένο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη».

 

Στο IMIC 2013, η εμπειρία που αποκτήθηκε από την επιτυχημένη πορεία του Έτους Γαστρονομίας θα αξιοποιηθεί για να περάσει η Σαντορίνη στο επόμενο βήμα.

Η Γαστρονομία στη Σαντορίνη είναι υπόθεση των παραγωγών αγροτικών προϊόντων της Θήρας και της Θηρασίας, των μεταποιητικών επιχειρήσεων τοπικών προϊόντων, των επιχειρήσεων εστίασης, των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, των γραφείων τουρισμού και εξειδικευμένου γαστρονομικού τουρισμού, των πολιτιστικών συλλόγων και των συλλογικών μας φορέων. Είναι υπόθεση όλων μας να στηρίξουμε την προσπάθεια κατανοώντας το όφελος που προκύπτει συνολικά για τα νησιά μας.

Με την ευκαιρία του συνεδρίου έχει προσκληθεί στη Σαντορίνη μεγάλη ομάδα  Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε “Fam trip” (ταξίδι εξοικείωσης με τον προορισμό Σαντορίνη και τα γειτονικά νησιά).

Η επίσκεψη των δημοσιογράφων συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Θήρας και την Ηλιότοπος Συνέδρια και υποστηρίζεται από τις τουριστικές επιχειρήσεις της Σαντορίνης. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει παρακολούθηση μέρους των εργασιών του συνεδρίου και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, καθώς και επισκέψεις τουριστικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

 

Ειδικά για τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων εστίασης και των μεταποιητικών επιχειρήσεων τοπικών αγροτικών προϊόντων της Σαντορίνης έχει  εξασφαλιστεί  από τους διοργανωτές του συνεδρίου εγγραφή σε προνομιακή τιμή.

 

Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την  Ηλιότοπος  Συνέδρια (Τηλ. 2286024758,http://imic2013.conferences.gr/index.php?id=7415) ή να προσέλθετε απ’ ευθείας στη Γραμματεία του Συνεδρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Π. Μ. Νομικός την Πέμπτη 17/10 από τις 08:30.

 

Σας προσκαλούμε σε ένα διήμερο εποικοδομητικής συνεργασίας και ανάδειξης της Γαστρονομικής Σαντορίνης.

 

Πηγή:

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!