Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Σε διπλό ταμπλό ο Χ. Κόκκινος;

P1050536_001

Έτοιμος να διεκδικήσει ξανά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εμφανίζεται ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ο οποίος δηλώνει παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάιου, ανεξάρτητα με την στήριξη που θα δώσει το κόμμα του Ν.Δ.

Ωστόσο ο κ. Κόκκινος έχει ακόμα «ανοιχτές πληγές» με την πατρίδα του Φωκίδα, αφού το προηγούμενο διάστημα είχε εκφράσει τόσο σε τοπικές εφημερίδες όσο και στο στενό φιλικό και πολιτικό του κύκλο, ότι επιθυμεί να επιστέψει στα πάτρια εδάφη και να διεκδικήσει το μικρό Καλλικρατικό Δήμο Δωρίδας.

Πρόσφατες πληροφορίες φέρουν τον Μπάμπη Κόκκινο να έχει ήδη ξεκινήσει διεργασίες για το ψηφοδέλτιο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ βασικός στόχος του φαίνεται να είναι ένας ευρύς συνδυασμός, χωρίς κομματική ταυτότητα και μακριά από κομματικές αποχρώσεις. Αναμένεται λοιπόν να δώσει βάση στα  πρόσωπα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιό του, προκειμένου να στήσει έναν δυναμικό συνδυασμό.

Από την άλλη μεριά όμως και στη Φωκίδα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει έντονη κινητικότητα του Μπάμπη Κόκκινου. Σε πρόσφατες δηλώσεις του σε τοπικά μέσα, για επικείμενη συνάντηση μελών της εκεί Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ, είχε αναφέρει πως είναι ανοικτός σε συζητήσεις και πως αν οι πολίτες της Δωρίδας τον θέλουν «μπροστάρη», θα σκεφτεί σοβαρά την υποψηφιότητα του Δημάρχου.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!