Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Σε εκδηλώσεις στη Λέρο ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του Α/Τα Β. Όλγας στις 25 και 26/09 στην Λέρο παρέστη και εκπροσώπησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Καράλαμπος Κόκκινος. Ο κ. Κόκκινος παρέστη στη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων.

Κατά την παραμονή του στην Λέρο, ο κ. Κόκκινος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και συνοδευόμενος από τον Έπαρχο Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου κ. Θεμέλαρο και τον υποψήφιο του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ» κ. Βαγγέλη Γιάννη, είχε συναντήσεις με το δήμαρχο Λέρου κ. Κόλλια, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Κοντραφούρη και τον πρώην δήμαρχο κ. Κοτάκη καθώς και με δημοτικούς συμβούλους και φορείς του νησιού, συζητώντας θέματα που αφορούν στην αναπτυξιακή πορεία του νησιού της Λέρου.

Επίσης είχε συνάντηση με το Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κκ. Παΐσιο, του οποίου εξήρε το έργο. 

Συναντήθηκε ακόμη με τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Λαμπρόπουλο και τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Σπύρου Σπυρίδωνα που εκπροσώπησαν την κυβέρνηση, από τους οποίους ζήτησε την στήριξη της πολιτείας για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας.
    
«Πρόθεση της νέας Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου είναι να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους πολίτες της περιοχής μας, επιδιώκοντας την λύση των προβλημάτων που τους απασχολούν, στηρίζοντας ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις και προωθώντας την ανάπτυξη των νησιών μας», επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.

Ο κ. Κόκκινος επιστρέφει στην Ρόδο το βράδυ της Παρασκευής 26/09, όπου το σαββατοκύριακο θα περιοδεύσει σε Δημοτικά διαμερίσματα του νησιού και θα παραστεί σε εκδηλώσεις που έχει προσκληθεί.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!