Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Σε προεκλογικούς ρυθμούς ο Χαράλαμπος Κόκκινος

kokkinos

Σε προεκλογική τροχιά κινείται ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου και πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Χαράλαμπος Κόκκινος.

Το τελευταίο διάστημα επισκέφθηκε μια σειρά από νησιά των Κυκλάδων και είχε επαφές με τοπικούς παράγοντες. Συγκεκριμένα, μέσα σε λίγες ημέρες ο κ. Κόκκινος επισκέφθηκε τα νησιά Σύρος, Μύκονος, Πάρος, Αντίπαρος, Σαντορίνηδείχνοντας πλούσια προεκλογική δραστηριότητα.

Ο κ. Κόκκινος συνομιλώντας με στελέχη του συνδυασμού του και με πολίτες στα νησιά, ισχυρίστηκε ρητά και κατηγορηματικά ότι πρόθεσή του είναι να θέσει εν νέου υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου ως επικεφαλής συνδυασμού. Ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας και π. Γ.Γ της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου δείχνει να περιμένει να ανάψει το πράσινο φως από τη ΝΔ και να πάρει την επίσημη στήριξη του κόμματος για να ξεκινήσει τη στελέχωση του συνδυασμού του.

Ωστόσο, το σενάριο κοινής στήριξης υποψηφίων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις Περιφέρειες ενισχύεται ολοένα και περισσότερο. Όπερ σημαίνει ότι τις επιλογές για τους υποψηφίους περιφερειάρχες θα κάνουν οι ίδιοι οι πρόεδροι των κομμάτων, δηλαδή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος και θα υπάρξη η ανάλογη μοιρασιά ανάμεσα σε «γαλάζιους» και «πράσινους» υποψηφίους.

Δε θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι τη στήριξη της συγκυβέρνησης διεκδικεί και ο νυν περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδηςπου με τη σειρά του έχει ξεκινήσει τις ζυμώσεις για μια νέα υποψηφιότητα.

Πηγή: http://cyclades24.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!