Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Στα εκτελούμενα έργα στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου, με στόχο την επίσπευση των εργασιών τους, ο περιφερειάρχης κ. Γιωργος Χατζημάρκος

unnamed

Αμεση παρέμβαση του Περιφερειάρχη στον Υπουργό Μ.  Χρυσοχοίδη για την εξασφάλιση των απαραίτητων, για την ολοκλήρωση του έργου,  πόρων.

unnamed (1)

Πρίν προλάβει ακόμα να ολοκληρωθεί ένα έργο ώστε να διευκολυνθεί ο κάτοικος αλλά και ο επισκέπτης του νησιού μας, θα υποχρεωθεί για ακόμα μία φορά να ταλαιπωρηθεί, όσον αφορά την διέλευση του στο σημείο όπου βρίσκεται η γέφυρα στη περιοχή του Αφάντου αφού η κατασκευή της θα ξεκινήσει με εξάμηνη καθυστέρηση. Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση των έργων επι της εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου και η παράδοση, το συντομότερο δυνατόν,  στους πολίτες της Ρόδου και στους επισκέπτες της , του κυριοτέρου οδικού άξονα του νησιού με παράλληλη δέσμευση τον αυστηρό έλεγχο οποιασδήποτε μελλοντικής παρέμβασης επι αυτού”  δήλωσε ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος μετά την σημερινή επίσκεψη που πραγματοποίησε συνοδευόμενος απο τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο στο έργο της λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου, στο τμήμα Αφάντου-Κολύμπια.

unnamed (2)

Παράλληλα, ενημερώθηκε σε επιτόπια συζήτηση με υπηρεσιακούς παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και εκπροσώπους της αναδόχου κοινοπραξίας για την εργολαβία της νέας γέφυρας που θα κατασκευασθεί στην άνω διάβαση Αφάντου.Ένα έργο το οποίο είχε δημοπρατήθηκε το 2013, συμβασιοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2014 και θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου του 2014, δηλαδή με 6  μήνες καθυστέρηση.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!