Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Στην κορυφή της λίστας του ελληνικού τουρισμού οι Κυκλάδες!

map_Kyklades

Στην κορυφή της λίστας του ελληνικού τουρισμού βρέθηκαν οι Κυκλάδες το 2013. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που διενεργήθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και τις εταιρίες ICAP και Quantos, η Περιφέρειας Ν. Αιγαίου(Κυκλάδες και Δωδεκάνησα) αναδείχθηκε πρώτη στην Ελλάδα σε έσοδα και διανυκτερεύσεις κατά τον Αύγουστο του 2013. Πρώτη σε αφίξεις αναδείχθηκε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με την έρευνα, τον Αύγουστο επισκέφτηκαν τη χώρα μας περίπου 3,9 εκατ. επισκέπτες, οι οποίοι δαπάνησαν 2,5 δισ. ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι το 22% των ετήσιων επισκεπτών ήλθαν στην χώρα μας τον Αύγουστο και εισπράξαμε, την ίδια περίοδο, το 21,6% των ετήσιων εσόδων μας. Η υψηλότερη μέση ημερήσια κατανάλωση ανά διανυκτέρευση (96,4 ευρώ) παρατηρείται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατά συνέπεια, ο νομός Κυκλάδων που ανήκει στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου είναι κορυφαίος τουριστικός προορισμός της χώρας κι αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι τόσο οι τουριστικοί επιχειρηματίες, όσο και οι τοπικοί παράγοντες πολλών νησιών έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στην τουριστική ανάπτυξη, η οποία θεωρείται πλέον η πιο αξιόπιστη πηγή για την παραγωγή εσόδων στις τοπικές κοινωνίες.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

http://www.yourcareservices.org.uk/demo/whore-handjob/massage-girls-in-abu-dhabi-erotic-spa-experience/