Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Στην Πάρο χθες για το νέο αεροδρόμιο ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

unnamed

Επίσκεψη πραγματοποίησε χθές, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου Πάρου ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος  ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και την επέκταση της σύμβασης  για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου της Πάρου.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι θα καταβληθούν όλες οι δυνατές προσπάθειες ώστε μέχρι την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου να λειτουργεί το νέο αεροδρόμιο έστω με προσωρινές, αλλά αξιόπιστες κτιριακές εγκαταστάσεις. Επίσης πρόσθεσε ότι έχει δρομολογηθεί η ένταξη χρηματοδότησης του συνόλου των κτιριακών εγκαταστάσεων ύψους 10 εκ. ευρώ στο ΕΣΠΑ 2014-2020.

unnamed (1)

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος  κ. Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος  κ. Κώστας Μπιζάς, ο πρώην Δήμαρχος  κ. Χρήστος Βλαχογιάννης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της  Ένωσης Ξενοδόχων  κ. Γιώργος Μπαφίτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος και  ο Αερολιμενάρχης Πάρου κ. Κώστας Λεοντίδης.

Ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου, Έπαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, αφού καλωσόρισε τον κ. Χρυσοχοΐδη προέβη στην ακόλουθη δήλωση «η σημερινή μέρα είναι πολύ  σημαντική  διότι μια προσπάθεια πολλών δεκαετιών από το σύνολο των Αυτοδιοικητικών παραγόντων, των Επαγγελματικών φορέων  και ο διακαής πόθος των Παριανών και των  Αντιπαριωτών  για ένα σύγχρονο και μεγάλο αεροδρόμιο δείχνει να υλοποιείται.»

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!