Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Στην ICTS Hellas η ασφάλεια του Λιμένα Μυκόνου

9_palio_limani1a

Στην περαιτέρω ανάπτυξη της κρουαζιέρας και στη διασφάλιση του μέγιστου επίπεδου ασφαλείας για τους επισκέπτες και τους λοιπούς χρήστες του λιμανιού της Μυκόνου στοχεύει η ανανέωση της συνεργασίας της ICTS Hellas με το Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου. Η νέα συνεργασία θα είναι ετήσιας διάρκειας (Οκτώβριος 2014 – Σεπτέμβριος 2015) και αφορά υπηρεσίες ελέγχου ασφαλείας των υπόχρεων κατά ISPS πλοίων ακτοπλοΐας και κρουαζιέρας οχημάτων, επιβατών αποσκευών και φορτίων. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνεται ο έλεγχος επιβατών κρουαζιέρας και των αποσκευών τους καθώς και ο έλεγχος οχημάτων για επικίνδυνες ύλες όπως εκρηκτικά, με τη χρήση εκπαιδευμένων σκύλων (βιοανιχνευτές Κ9).

Στόχος της ICTS Hellas είναι να μεταφέρει την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει σε έργα  διαχείρισης επιβατών κρουαζιέρας στους Λιμένες της Κέρκυρας, της Κω, του Ηρακλείου και του Πειραιά, σε έρευνες ικανοποίησης επιβατών κρουαζιέρας που έχει διεξαγάγει για λογαριασμό των Οργανισμών Λιμένων Κέρκυρας και Ηρακλείου καθώς και σε έργα ελέγχου φορτίων με τη χρήση εκπαιδευμένων σκύλων  – βιοανιχνευτών Κ9 στον Λιμένα Πάτρας.

Σημειώνεται ότι το 2013 η Μύκονος ήταν το 4ο λιμάνι της χώρας σε κατάπλους πλοίων κρουαζιέρας (485) και το 5ο σε αφίξεις επιβατών κρουαζιέρας (587.501).

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!