Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Στο ΔΣ της νεοσυσταθείσας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων η κ. Κατερίνα Παλαιοκρασσά – Σουσούδη

10701950_10204246140583955_8264615490514272293_n

Γενέθλιος ημερομηνία η 3η του Οκτώβρη 2014 για τη νεοσυσταθείσα Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων, που γεννήθηκε μέσα στα καταγάλανα κυκλαδίτικα νερά και πήρε το όνομα «Οι κόρες των Κυκλάδων». 

Απόκτησε το πρώτο της Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια του 6ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων, που έγινε στην Άνδρο στις 3-5 Οκτωβρίου 2014.

Στη νεοσυσταθείσα Ομοσπονδία συμμετέχουν 12 σύλλογοι γυναικών από τα νησιά Αμοργός, Άνδρος, Κέα, Κύθνος, Μήλος, Μύκονος, Πάρος, Σέριφος, Τήνος και έχει σκοπό την ενότητα των γυναικών των Κυκλάδων, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν, όχι μόνο λόγω της νησιωτικότητας, αλλά και λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την Ελλάδα. 

Παράλληλα η Ομοσπονδία θα στηρίξει τον πολιτισμό, το περιβάλλον, την παράδοση, τον τουρισμό, τις τέχνες, τις επιστήμες, τα τοπικά προϊόντα, τη γυναικεία δημιουργικότητα, την δια βίου μάθηση, την καινοτομία, την οικοτεχνία, την ποιότητα ζωής και τα δικαιώματα των γυναικών στην εργασία και το ευ ζήν στα νησιά της καρδιάς τους, τις ωραίες Κυκλάδες.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής: 

Πρόεδρος Ανθή Θεοδωράκου από την Πάρο
Αντιπρόεδρος Μαρία Αμοιραλή από την Τήνο
Γραμματέας Α” Λοΐζου Άννα από τη Μύκονο
Γραμματέας Β” Παλαιοκρασσά Σουσούδη Κατερίνα από την Άνδρο
Ταμίας Τρίχα Σταυρούλα από την Πάρο

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!