Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

«Στο ψάξιμο για μια θέση στον ήλιο»

nhsaki_stathmeysh_1

Το σοβαρότατο πρόβλημα της έλλειψης χώρων στάθμευσης στην Ερμούπολη, καυτηριάζει με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου, «Σύρος: Δύναμη – Ανάπτυξης».

Μεταξύ των άλλων προτείνει διαφορετική χρήση του χώρου στάθμευσης στο Νησάκι το καλοκαίρι σε σχέση με το χειμώνα, προκειμένου να αυξηθούν οι θέσεις πάρκινγκ και να διευκολυνθούν οι οδηγοί.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Στη Σύρο βρισκόμαστε και αναζητούμε μια θέση στον ήλιο, μια θέση για στάθμευση για να αποφύγουμε την κλίση των 80,00 ευρώ που απλόχερα μοιράζουν χωρίς να δίνουν λύση οι αρμόδιοι, το θέμα Στάθμευσης θα έρθει πάλι, αν θα επιβληθεί η όχι το τέλος.

Πόσο απλά και πρακτικά θα μπορούσαν να έδιναν λύση τον χειμώνα οι υπεύθυνοι, αφού μάντρωσαν το λιμάνι για τα αναμενόμενα κρουαζιερόπλοια, μάντρωσαν και τον χώρο στάθμευσης, τι ωφελεί όμως το καταχείμωνο η φύλαξη του και να παραμένει κλειστός;

Η απάντηση θα έρθει γρήγορα το προβλέπει το ΣΑΛΕ (σχέδιο ασφάλειας λιμανιού).

Τι ωφελεί όμως να παιδεύεται ο δημότης, να παίρνει την κλίση και να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί; Απορίας άξιον, απλά θα μπορούσαν να υπάρχουν αποφάσεις για διαφορετική χρήση το χειμώνα και άλλη το καλοκαίρι, αφαιρώντας δύο κάγκελα, είσοδο και έξοδο θα δημιουργούνταν πλέον των 100 θέσεων στάθμευσης στο Νησάκι.

Σε συνεννόηση δε με τους επιχειρηματίες των ενοικιαζομένων αυτοκινήτων θα είχαμε άλλες εκατό στο λιμάνι, αν απέσυραν το χειμώνα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε άλλο δημοτικό χώρο.

Με τον απλό αυτό τρόπο υποστηρίζεις το Ιστορικό Κέντρο, το χιλιοταλαιπωρημένο, υποστηρίζεις την αγορά, εξυπηρετείς το δημότη, (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΣ, Τράπεζες, Αγορά) δίνεις μια ανάσα και όχι κλήσεις αυτές τις Άγιες Μέρες, ας κυκλοφορήσουν λίγο να δουν την αγορά, τα προβλήματα, να δώσουν λύσεις και υποστήριξη την έχει ανάγκη ο τόπος.

Χαρούμενες γιορτές στο ψάξιμο για μια θέση στον Ήλιο, μια θέση Στάθμευσης στην πόλη.

ΣΥΡΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ                

Πηγή: http://cyclades24.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!