Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Συνάντηση για την επιλογή των έργων της επόμενης περιόδου ετοιμάζει ο Θεατρικός Όμιλος Άνδρου

Το νέο Δ.Σ του Θ.Ο.Α ανέλαβε τα καθήκοντά του μετά τις εκλογές στις 10 Αυγούστου του 2014 σε μια περίοδο με δυσκολίες και εσωτερικά προβλήματα. Ο Θ.Ο.Α με ιστορία 12 χρόνων στο θέατρο, ανέβασε φέτος το έργο «Ο Πατέρας» δίνοντας επτά παραστάσεις τον Ιούλιο.

Στην συνέχεια, μετά από προβλήματα που δημιουργήθηκαν στις σχέσεις της σκηνοθετικής ομάδας και του τότε Διοικητικού Συμβουλίου και τις επιπτώσεις που υπήρξαν στους ηθοποιούς , δεν έγινε δυνατό να συνεχιστούν οι προγραμματισμένες για τον Αύγουστο παραστάσεις και η συμμετοχή του Θ.Ο.Α στο θεατρικό φεστιβάλ των ερασιτεχνικών θιάσων του Αιγαίου στην Λήμνο. Η ματαίωση αυτή των δραστηριοτήτων ήταν αναπόφευκτη και με μεγάλη μας λύπη ανακοινώσαμε αυτή την απόφαση, ζητώντας ειλικρινά συγγνώμη από το θεατρόφιλο κοινό της Άνδρου και τους ηθοποιούς του Θ.Ο.Α.

Το νέο Δ.Σ. του Θ.Ο.Α προγραμματίζοντας την επόμενη δραστηριότητά του καλεί όλους τους ηθοποιούς που μέχρι σήμερα συμμετείχαν στις παραστάσεις των έργων που ανέβασε, τα μέλη και τους φίλους σε συνάντηση στην ΛΕΣΧΗ ΑΝΔΡΙΩΝ στις 17 Σεπτέμβρη ημέρα Τετάρτη, στις 7 το βράδυ, με θέμα την επιλογή έργων που θα ανεβάσει ο Θ.Ο.Α την επόμενη περίοδο.

 Για το Δ.Σ. του Θ.Ο.Α. 
Η πρόεδρος,
 Μαρία Φιλικού-Πιττακίδου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!