Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Συνάντηση εργασίας του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου για τη λειτουργία του ΚΕΚ Γεννηματάς

 

KEK GENNHMATAS

Συνάντηση εργασίας με την Πρόεδρο του ΚΕΚ Γεννηματάς ΑΕ κ. Λίνα Παπατσή είχε σήμερα ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο κ. Χατζημάρκος ενημερώθηκε από την κ. Παπατσή για τη λειτουργία του ΚΕΚ, τις προγραμματισμένες δράσεις του, τα προγράμματα κατάρτισης που τρέχουν αυτή την περίοδο αλλά και τα μελλοντικά καθώς και για τη δραστηριότητα του στα μικρά νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και ο Διευθυντής του ΚΕΚ Γεννηματάς κ. Χατζηδάκης.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε : «Δομές όπως το ΚΕΚ Γεννηματάς είναι απαραίτητες για τη συνεχή κατάρτιση των νέων των νησιών μας, την ενίσχυση των ανέργων, αλλά και την βελτίωση των δεξιοτήτων των στελεχών των επιχειρήσεων. Αυτό που πρέπει άμεσα να κάνουμε είναι να παρέμβουμε στο Υπουργείο Εργασίας ώστε τα προγράμματα που εξαγγέλλονται να γίνουν αποτελεσματικά, λειτουργικά, να εξυπηρετούν τις ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας της περιοχής μας και να πάψει επιτέλους η κατάφορη αδικία που σταθερά προκύπτει λόγω της μετάβασης της Περιφέρειας μας στις ανεπτυγμένες περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!