Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Συνάντηση της Κατερίνας Μονογυιού στο υπουργείο Παιδείας για τα κενά στη δευτεροβάθμια

paideias

Συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με το Διευθυντή του Υφυπουργού Παιδείας, είχε η πολιτευτής της ΝΔ στις Κυκλάδες, Κατερίνα Μονογυιού, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις για τα κενά στελέχωσης σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα νησιά του νομού.

Αφορμή για τη συνάντηση, αποτέλεσαν κυρίως οι δυσχέρειες που παρουσιάζονται σε συγκεκριμένες περιοχές και η ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης των κενών που υπάρχουν στα σχολεία.

Δεν έχουν καλυφθεί κενές θέσεις καθηγητών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όπως συμβαίνει στο ΕΠΑΛ Σίφνου που τίθεται θέμα πλέον, μη συμμετοχής των μαθητών στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του ερχόμενου Μαΐου.

Κατά τη συνάντηση, εξετάστηκαν όλοι οι τρόποι άμεσης επίλυσης του προβλήματος για απαιτούμενο προσωπικό, ώστε να σταματήσει η αγωνία γονέων και μαθητών.

Η Πολιτευτής Κυκλάδων με τη Ν.Δ Αικ. Μονογυιού, θεωρεί, ότι προτεραιότητα είναι να καταφέρουν τα παιδιά να ολοκληρώσουν το Λύκειο χωρίς προβλήματα, αφού τα θέματα Παιδείας αποτελούν στρατηγικό στόχο της κοινωνίας μας.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!