Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου με τον Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Υψηλάντη

Xatzimarkos-Ypsilantis_160914

Με τον βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλη Υψηλάντη, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής κ. Υψηλάντης στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αυτά θα φθάνουν στα έδρανα του Κοινοβουλίου άμεσα για να υπηρετούν τις ανάγκες των νησιωτών μας.

«Η στενή συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τους εκπροσώπους του τόπου μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είναι αναγκαία ώστε να δυναμώνει η φωνή των νησιωτών μας και να μεταφέρονται τα προβλήματα και τα θέματα που τους απασχολούν άμεσα στα αρμόδια υπουργεία, πέραν των επαφών που εμείς ως Περιφέρεια πραγματοποιούμε» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος.

Στη συνέχεια μετέβησαν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου πραγματοποιήθηκε Αγιασμός πρίν την έναρξη εργασιών του Β’ Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, σήμερα Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!