Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου – Προς συζήτηση το Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων Μεταφορών 2014-2025

1507612_778527905522494_1617051341423144524_n

Με ορισμούς εκπροσώπων σε διάφορες επιτροπές και Νομικά Πρόσωπα και σημαντικότερα θέματα τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου για την ανάληψη από πλευράς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αδειοδότησης και κατασκευής υδατοδρομείου στη Μύκονο και τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων Μεταφορών 2014-2025, συνεδριάζει στη Ρόδο την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου.

Αναλυτικά η ατζέντα της συνεδρίασης έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ 1ο Εκλογή εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου στη Γενική Συνέλευση της ΕΝΠΕ.

ΘΕΜΑ 2ο Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου για την ανάληψη από πλευράς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αδειοδότησης και κατασκευής υδατοδρομείου νήσου Μυκόνου.

ΘΕΜΑ 3ο Ορισμός εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους σε εταιρείες και ΝΠΙ& στις οποίες μετέχει η Περιφέρεια.

ΘΕΜΑ 4ο Ορισμός εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους στις Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες – Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»,«ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» (Κως), και «ΔΙΟΔΟΣ» (Ρόδος).

ΘΕΜΑ 5ο Στρατηγική μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020.

ΘΕΜΑ 6ο Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων Μεταφορών 2014-2025.

ΘΕΜΑ 7ο Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020

ΘΕΜΑ 8ο Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης Π/Υ Β΄ τριμήνου 2014.

ΘΕΜΑ 9ο Ορισμός εκπροσώπου του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων.

ΘΕΜΑ 10ο Ορισμός μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους στα Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

ΘΕΜΑ 11ο Ορισμός εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους στις γνωμοδοτικές επιτροπές των λιμενικών αρχών, αρμόδιες για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.

ΘΕΜΑ 12ο Ορισμός εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους στις επιτροπές των λιμενικών αρχών, αρμόδιες για θέματα χαρακτηρισμού των παραλιών ως πολυσύχναστων, εξέτασης αιτημάτων προς χορήγηση αδειών εκμίσθωσης μέσων αναψυχής κλπ.

ΘΕΜΑ 13ο Ορισμός εκπροσώπου του Περιφερειακού Συμβουλίου με τον αναπληρωτή του στο διοικητικό συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Καρπάθου-Σαρίας.

ΘΕΜΑ 14ο Λήψη απόφασης για την παράταση του έργου «Προγραμματική σύμβαση πρ. Ν.Α. Κυκλάδων και ΥΠΠΟ & Τουρισμού για τη συνέχιση ανασκαφών στο Λιμάνι της Σχοινούσας».

ΘΕΜΑ 15ο Συγκρότηση επιτροπών της παρ.4 του άρθρου 13 του Π& 242/1996 για κάθε Π.Ε. (μισθώσεις ακινήτων).

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!