Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Σωτήρια διακομιδή ασθενή από την Τήνο στην Σύρο με 8 μποφόρ!

diakomidy_nyxta_2

Ακόμη μία διακομιδή ζωής έκανε το 511 Ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμεναρχείου Σύρου το βράδυ της Τρίτης…

Συγκεκριμένα, κρίθηκε επείγουσα η μεταφορά ενός 40χρονου από την Τήνο στην Σύρο, καθώς αντιμετωπίζει βαριά μορφής πνευμονία και η κατάστασή επιβαρυνόταν συνεχώς  με αποτέλεσμα να χρήζει άμεσης Νοσοκομειακής περίθαλψης.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τους Βοριάδες εντάσεως 7 με 8 μποφόρ, το Ναυαγοσωστικό σκάφος έδωσε για μία ακόμη φορά μάχη με τα κύματα και το πλήρωμά του, παρέλαβε με αυτοθυσία από την Τήνο τον ασθενή και το συνοδό γιατρό του Κέντρου Υγείας.

Περίπου στις 8:20 το βράδυ κατέπλευσε στο λιμάνι της Ερμούπολης, όπου τον ασθενή παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Σύρου.

Πηγή: http://www.plektani.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!