Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Περιοχής Υδρούσας: «Πληθαίνουν τα παράπονα των επισκεπτών από την ηχορύπανση που δημιουργούν οι εξατμίσεις από τα μηχανάκια»

Επιστολή προς την Αστυνομική Διεύθυνση Άνδρου απέστειλε ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Περιοχής Υδρούσας, για το μείζον θέμα της ηχορύπανσης που δημιουργούν οι παράνομες εξατμίσεις από τα μηχανάκια.

Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος κ. Στέλιος Πολυκράτης, τα παράπονα των επισκεπτών το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν, ενώ ζητά από την αστυνομία να λάβει τα μέτρα της προκειμένου να μην φύγουν οι τουρίστες από το νησί.

Αναλυτικά η επιστολή του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Περιοχής Υδρούσας, έχει ως εξής:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ 

ΠΡΟΣ: Αστυνομική Δ/νση Άνδρου

Θεμα: Ηχορύπανση

Κύριοι,
Το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί το φαινόμενα νεαροί, να έχουν επέμβει παράνομα στην εξάτμιση των μηχανών τους με αποτέλεσμα σε όλη την διαδρομή από το Γαύριο μέχρι και το Μπατσί να υπάρχει έντονη παρενόχληση, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλη συσσώρευση παραπόνων από τους κάθε λογής επισκέπτες στο νησί μας.
Επειδή τα άτομα αυτά δεν διακρίνονται για την υπευθυνότητά τους και δεν καταλαβαίνουν τίποτα, με τις μέχρι σήμερα παραινέσεις που τους έχουν γίνει, σας παρακαλούμε να παρέμβετε άμεσα.
Θα πρέπει να καταλάβουν οι νεαροί αυτοί, ότι οι γονείς τους έδωσαν αγώνες και έκαναν πολλές θυσίες για να μπορέσει αυτός ο τόπος να τους εξασφαλίζει ένα αξιοπρεπές εισόδημα αξιοπρεπούς διαβίωσης μέσω της τουριστικής ανάπτυξης της Άνδρου. Άλλες δυνατότητες επί του παρόντος δεν φαίνονται στον ορίζοντα, μη διώξουμε τους τουρίστες από κάποιους ευτυχώς λίγους ανεγκέφαλους γιατί τότε όχι μόνο δεν θα έχουν τα μηχανάκια τους αλλά θα στερηθούν και την ανεμελιά της φραπεδιάς που τόσο αγαπούν.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. Pingback: sell my house in Winston Salem NC

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!