Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείο Εσωτερικών: 50 θάνατοι, 44 γάμοι και 6 διαζύγια στο Δήμο Άνδρου από την αρχή του έτους!

liksiarxeio

 

Στη δημοσιοποίηση των ληξιαρχικών στοιχείων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων της χώρας προχώρησε πρόσφατα το Υποργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με τις ληξιαρχικές πράξεις που εκδόθηκαν στο νησί μας, οι θάνατοι από τις αρχές του έτους μέχρι τις 18 Οκτωβρίου ανέρχονται σε 50, οι γάμοι σε 44 ενώ εκδόθηκαν συνολικά 5 διαζύγια.

«Πρωταθλητρια» πάντως σε όλες τις κατηγορίες εμφανίζεται η Δημοτική Ενότητα Υδρούσας…

Αναλυτικότερα:

Στη Δημοτική Ενότητα Άνδρου εκδόθηκαν 14 Ληξιαρχικές πράξεις θανάτου, τελέστηκαν 18 γάμοι και εκδόθηκε ένα διαζύγιο.

Στη Δημοτική Ενότητα Κορθίου, εκδόθηκαν 12 Ληξιαρχικές πράξεις θανάτου, τελέστηκαν 3 γάμοι και εκδόθηκε ένα διαζύγιο.

Στη Δημοτική Ενότητα Υδρούσας, εκδόθηκαν 24 Ληξιαρχικές πράξεις θανάτου, τελέστηκαν 23 γάμοι και εκδόθηκαν τρία διαζύγια.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!