Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Σύρος: Ιατρικός… καυγάς για τη νομιμότητα ιατρείων

9341ee9b32f723b220cd1ad9c2cd56a9_XL

Αντιπαραθέσεις στον ιατρικό κλάδο των Κυκλάδων έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την νομιμότητα κάποιων ιδιωτικών ιατρείων στη Σύρο και άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε, ύστερα από σχετική πρόταση του μέλους του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, οφθαλμίατρου Αλεξανδρου Παπαδόπουλου, έφερε στην επιφάνεια παραβάσεις και έλλειψη απαραίτητων δικαιολογητικών σε κάποια ιατρεία.

Οι ιατροί που διαπιστώθηκαν να έχουν παραβάσεις, στοχοποίησαν τον κ. Παπαδόπουλο, ωστόσο ο ίδιος έδωσε την απάντησή του μέσω facebook για τους λόγους που προχώρησε στην συγκεκριμένη κίνηση και οι οποίοι κατά την άποψή μας είναι σωστοί και δικαιολογημένοι, καθώς ο χώρος της Υγείας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και κανείς δεν δικαιούται να… παίζει με τη νομιμότητα, αλλά κυρίως με την υγεία των ασθενών.

Αναλυτικά, ο κ. Παπαδόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Επειδή τις τελευταίες μέρες,λέγεται ότι είμαι ΕΓΩ υπεύθυνος για το κλείσιμο κάποιων ιατρείων,σας αναφέρω απλώς πως πράγματι ΕΓΩ(ως μέλος του ιατρικού συλλόγου)κίνησα τις διαδικασίες,και αυτό επειδή τα συγκεκριμένα ιατρεία λειτουργούσαν εδώ και κάποια χρόνια χωρίς να έχουν άδεια λειτουργίας κάτω από την ανοχή συναδέλφων οι οποίοι κατά τα λεγόμενα τους είχαν άγνοια!!!
Έπρεπε λοιπόν ή να καταθέσουν αίτηση για άδεια λειτουργίας(πληρώνοντας το συγκεκριμένο παράβολο)ή να τα κλείσουν…

Όλα τα παραπάνω τα επιδίωξα:
1. επειδή θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την άδεια λειτουργίας ενός νόμιμου ιατρείου
2. στην παραμικρή καταγγελία ασθενή προς τους συγκεκριμένους ιατρούς,όλοι οι ιατροί του διοικητικού συμβουλίου,θα είχαμε σοβαρότατο νομικό πρόβλημα και
3. δεν θέλω να καλύπτω παράνομες συμπεριφορές.

Τέλος για να μην φανεί ότι παραπληροφορώ,σας αναφέρω πως στην κατοχή μου έχω παραπεμπτικά των συγκεκριμένων ιατρών καθώς και διαφημίσεις τόσο σε έντυπα όσο και σε ηλεκτρονικά μέσα που αποδεικνύουν την λειτουργία των ιατρείων τους…τα οποία δεν θα διστάσω να τα χρησιμοποιήσω αν συνεχιστεί η λασπολογία…

Πηγή: http://cyclades24.gr/

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!