Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Σύρος: “Λευκή νύχτα” για… άσπρη μέρα

Τα μέγιστα καταβάλλει ο εμπορικός κόσμος της Ερμούπολης προκειμένου να δει “άσπρη μέρα” έστω και λίγο πριν την εκπνοή της καλοκαιρινής περιόδου, δεδομένης της χλιαρής κίνησης των προηγούμενων μηνών, η οποία επιβάλλει συντονισμένες προσπάθειες για να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιείται το βράδυ του Σαββάτου η πρώτη “λευκή νύχτα” κατά την οποία τα εμπορικά και τουριστικά καταστήματα παρέμειναν ανοικτά έως αργά το βράδυ σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν την αγοραστική κίνηση του κέντρου.

Από νωρίς το απόγευμα οι επιχειρηματίες φρόντισαν να καταστήσουν πιο ελκυστικούς τους εμπορικούς δρόμους τοποθετώντας πάγκους με κεράσματα και διασκεδάζοντας τους επισκέπτες με μουσική.

Παρά τις φιλότιμες ενέργειες και το γεγονός πως ο κόσμος κατέκλυσε το κέντρο, άξιον απορίας είναι αν η προσπάθεια απέδωσε καρπούς λαμβάνοντας υπόψιν τις περιορισμένες αγορές.

Αξιοσημείωτη παραφωνία επίσης, στη συλλογική προσπάθεια του εμπορικού κόσμου, αποτέλεσε το άνοιγμα του πεζόδρομου την καθιερωμένη ώρα, γεγονός που αποδεικνύει πως τέτοιες ενέργειες προσκρούουν στην απροθυμία των υπευθύνων να αφουγκραστούν τις ανάγκες των επιχειρηματιών και να ταχθούν με το κοινό συμφέρον.

Πηγή: koinignomi.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!