Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης από την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων

download

«Ας κάνουμε αυτές τις γιορτές πιο φωτεινές»

Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και επιτάσσουν όσο ποτέ άλλοτε την αλληλεγγύη και τη στήριξη. Οι Άγιες ημέρες που διανύουμε, είναι ημέρες Αγάπης έναντι όλων των συνανθρώπων μας.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της αγάπης εναποθέτουμε την ελπίδα μας στο περίσσευμα ανθρωπιάς και στην καλοσύνη της καρδιάς σας, για τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.

Κατανοώντας τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα εξ’ αιτίας της κρίσης, η Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων  σε συνεργασία με το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, το Επιμελητήριο Κυκλάδων και τον Εμπορικό Σύλλογο Σύρου αναλαμβάνει πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων και αγαθών και καλεί τους δημότες, τους επιχειρηματίες, τους συλλόγους και τα καταστήματα, να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, προσφέροντας τρόφιμα και αγαθά σε μια προσπάθεια στήριξης των ευπαθών  κοινωνικά ομάδων  πληθυσμού της περιοχής μας.

Για το σκοπό αυτό διοργανώνει την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου από τις 6 έως τις 12 τα μεσάνυχτα, μαραθώνιο  αγάπης  σε συνεργασία με την ΑΙΓΑΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Τα τρόφιμα και τα αγαθά θα συγκεντρώνονται από τις 21 έως τις 30 Δεκεμβρίου στην αίθουσα των Προσκόπων στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης από (ώρες) ενώ χρήματα μπορούν να κατατίθενται στον αριθμό λογαριασμού 469/944499-84 της Εθνικής Τράπεζας στη Σύρο.
Ας συντονιστούμε στην ίδια συχνότητα, ας αγκαλιάσουμε όλοι αυτήν την προσπάθεια και ας κάνουμε αυτές τις γιορτές πιο φωτεινές!

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!