Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου οι εκλογές στον Ανδριακό Όμιλο Φιλάθλων

aof

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Νίκη στη Χώρα, αναμένεται να διεξαχθούν οι εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ομίλου έχει ως εξής:

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης του συλλόγου στις 18/11/13 ορίζονται εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεκτικής επιτροπής.
1. Οι εκλογές θα γίνουν την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ΝΙΚΗ.
2. Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όλα τα μέλη του συλλόγου που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (20 ευρώ συνδρομή)
3. Υποψήφιος μπορεί να είναι οποιοσδήποτε μέλος του συλλόγου το επιθυμεί.
4. Κάθε μέλος μπορεί να ψηφίσει για το Δ.Σ βάζοντας μέχρι εννέα (9) σταυρούς και μέχρι τρεις (3) σταυρούς για την εξελεκτική επιτροπή.
5. Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν στην εφορευτική επιτροπή μέχρι και την έναρξη των εκλογών. Θα ήταν προτιμότερο για την διευκόλυνση της διεξαγωγής των εκλογών οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και το Σάββατο 14/12/13 στα παρακάτω τηλέφωνα:
Το Δ.Σ του Ανδριακού Ο.Φ θεωρεί την παρουσία σας απαραίτητη προκειμένου ο Σύλλογος να αποκτήσει νέα διοίκηση και να προχωρήσει ακόμα πιο ισχυρός στην ιστορική του διαδρομή.
Ζητούμε από όλους τους συμπολίτες μας να γίνουν αρωγοί αυτής της προσπάθειας ώστε να προκύψει μια μαζική συμμετοχή μελών για την ανάδειξη ενός δυναμικού Δ.Σ που θα κάνει και πάλι τον σύλλογο μας πρωταγωνιστή στα αθλητικά δρώμενα των Κυκλάδων.
Με φίλαθλους χαιρετισμούς
Το Δ.Σ του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!