Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

«Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την ψηφοφορία για το Νοσοκομείο Νάξου;»

rigas p

Εντείνεται η αντιπαράθεση και σε τοπικό επίπεδο, ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα θέμα για το οποίο κονταροχτυπιούνται τελευταία οι δύο πλευρές είναι η αυτονόμηση του Νοσοκομείου Νάξου, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ισχυρίζεται ότι επετεύχθη μετά από τροπολογία που κατέθεσαν βουλευτές του στην Βουλή και τον Παναγιώτη Ρήγα να τονίζει ότι ο υπουργός Υγείας υιοθέτησε δική του πρόταση και έγινε δεκτό το αίτημα της κοινωνίας της Νάξου.

Με νεότερή του ανακοίνωση, ο κ. Ρήγας κάνει γνωστό ότι το θέμα της αυτονόμησης του Νοσοκομείου Νάξου θα έρθει στη Βουλή την προσεχή Τετάρτη με ανοιχτή ψηφοφορία μαζί με σχετική υπουργική τροπολογία και αναρωτιέται αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα το ψηφίσει ή αν θα διαφωνήσει όπως έγινε προ μηνών με την υπόθεσή της ανάθεσης δεξαμενών στο Νεώριο α Σύρου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αντιμέτωπος με την πραγματικότητα και την αλήθεια θα έρθει για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ για ένα θέμα που αφορά τις Κυκλάδες.

Μετά την άρνησή του να στηρίξει –πριν από λίγο καιρό- το Νεώριο της Σύρου στο θέμα της επισκευής των δεξαμενών του πολεμικού Ναυτικού, ήρθε η ώρα της απόφασης για τον διαχωρισμό των Νοσοκομείων Σύρου και Νάξου.

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας για την υπουργική τροπολογία που περιλαμβάνει το θέμα της διοικητικής και λειτουργικής αυτονομίας του Νοσοκομείου της ΝΑΞΟΥ  μαζί με την διάταξη που προβλέπει την μείωση της τιμής πώλησης των φαρμάκων.

Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ  με την συγκεκριμένη ψηφοφορία;

Θα ψηφίσει υπέρ του διαχωρισμού των νοσοκομείων Σύρου-Νάξου και υπέρ της μείωσης της τιμής των φαρμάκων ή η στήριξή του προς τους φαρμακοβιομήχανους θα «κάψει» και την Νάξο;

Τετάρτη ………… κοντή γιορτή.

Τα προβλήματα για τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει ήδη ενώ είναι στην αντιπολίτευση.

Το τι έχει να γίνει αν κάποτε έλθει στη Κυβέρνηση μπορεί ο καθένας να το φανταστεί.

Πηγή: http://cyclades24.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!