Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Τουρίστας επισκέφθηκε τη Ρόδο 105 φόρες!

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε δέκα φορές, αλλά 105 έχει επισκεφθεί ένας φινλανδός τουρίστας τη Ρόδο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών του νησιού, ο τουρίστας τιμήθηκε από τον δήμο.

Ο Ταπάνι Ριμπιόγια επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Ρόδο το 1985 και βρίσκεται φέτος στο νησί για 105η φορά, με τον δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά να του απονέμει ειδική τιμητική διάκριση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που απολαμβάνει περισσότερο στη Ρόδο είναι η χαλάρωση, ενώ δηλώνει ότι του αρέσει να επισκέπτεται τις παραλίες της ανατολικής πλευράς του νησιού και να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο κ. Ριμπόγια είναι οικοδόμος στο επάγγελμα, διαμένει συνήθως στο νησί για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων, ενώ μόνο καλά λόγια έχει να πει για την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, ξεχωρίζοντας το στιφάδο και το τζατζίκι.

Ο ίδιος επισκέπτεται καθημερινά τη Μεσαιωνική Πόλη, την οποία και λατρεύει, ενώ στη Ρόδο απέκτησε και έναν πολύ καλό φίλο, τον κ. Νίκο, ζωγράφο στο επάγγελμα, τον οποίο συνάντησε για πρώτη φορά πριν από έντεκα χρόνια, όταν του ζήτησε να δημιουργήσει το πορτρέτο του γιου του.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!