Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Τουριστικό ενδιαφέρον από την Τουρκία για τη Μύκονο

ekthesh_tourkias_mykonos

Η Μύκονος εντάσσεται στις προτεραιότητες της τουρκικής τουριστικής αγοράς για αύξηση της επισκεψιμότητας στο νησί, μαζί με τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Η διαπίστωση αυτή προέκυψε από τη συμμετοχή του Δήμου Μυκόνου στην τουριστική έκθεση «Travel Turkey2013» της Σμύρνης που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τη δεύτερη μέσα στο χρόνο εκθεσιακή παρουσία του νησιού στη συγκεκριμένη αγορά μετά και την Κωνσταντινούπολη  τον περασμένο Ιανουάριο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση με εκπροσώπους της TURSAB με σκοπό την οργάνωση επισκέψεων ταξιδιωτικών πρακτόρων. Αντίστοιχη συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με εκπροσώπους της εταιρίας ATLAS JET για την παραπέρα προώθηση της απευθείας αεροπορικής γραμμής Κωσταντινούπολη-Μύκονος με την από κοινού με το Δήμο οργάνωση ταξιδιών δημοσιογράφων, ενώ  έντονο  ενδιαφέρον να γράψουν αλλά και να επισκεφθούν το νησί εκφράστηκε και από μεμονωμένους Τούρκους δημοσιογράφους που επισκέφθηκαν το περίπτερο.

Σημειώνεται ότι η Μύκονος ήταν ο μόνος κυκλαδικός προορισμός με μεταφρασμένο στην τουρκική γλώσσα φυλλάδιο ενώ διανεμήθηκανdvd και σακούλες.

Παράλληλα, ο Δήμος Μυκόνου συμμετείχε και στην έκθεση «PHILOXENIA» της Θεσσαλονίκης το οποίο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον επαγγελματιών του Τουρισμού με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Βόρεια Ελλάδα.Στο περίπτερο του Δήμου,δυναμικό παρόν έδωσε τοΣωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Μυκόνου. 

Πηγή: http://cyclades24.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!