Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Τρίωρη στάση εργασίας από την ΕΛΜΕ Κυκλάδων τη Δευτέρα

ελμε

Τρίωρη στάση εργασίας εξήγγειλε για την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Α Κυκλάδων.

Οι εκπαιδευτικοί εκφράζουν την έντονη αντίθεσή τους στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και τη γενίκευση του θεσμού της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής

Το Π.Δ για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και η γενίκευση του θεσμού της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας αποτελούν τα δύο πρώτα αποφασιστικά βήματα της συγκυβέρνησης για τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων του εκπαιδευτικού κόσμου και την προσαρμογή του δημόσιου σχολείου στις απαιτήσεις του κόσμου της αγοράς. Για την υλοποίηση αυτής της πολιτικής, τη Δευτέρα 16/12 έχει προγραμματιστεί σεμινάριο επιμόρφωσης στην αυτοαξιολόγηση για τους/τις διευθυντές/ντριες σχολικών μονάδων.

.Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Α Κυκλάδων προκηρύσσει τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής ζώνης 11.00-14.00

και καλούμε:

– Τους σχολικούς συμβούλους να πάρουν θέση με τους εκπαιδευτικούς και την εκπαίδευση και να μη συνεργήσουν στην εφαρμογή του σχεδίου του Υπουργείου.

– Τους Συναδέλφους/ ισσες Δ/ντες/ντριες σχολικών μονάδων να μην πάρουν μέρος στο σεμινάριο και να δηλώσουν απεργοί.

– Όλους/ ες τους Συναδέλφους/ ισσες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 16/12 11:00πμ, στο σχολικό συγκρότημα του Μάννα, ώστε να αποτρέψουμε την πραγματοποίηση του σεμιναρίου.

Συγκέντρωση στις 11:05 στο σχολικό συγκρότημα του Μάννα.

Όχι στην αξιολόγηση – αυτοαξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των σχολικών μονάδων .

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!