Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Τριήμερο επαφών στην Αθήνα για το δήμαρχο Νάξου

margariths manolis

Τριήμερο επαφών στην Αθήνα με αρμόδιους φορείς είχε ο Δήμαρχος, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης. Στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος παρέστη σε προγραμματισμένες συναντήσεις, ώστε να προωθηθούν θέματα του Δήμου.

Συγκεκριμένα:

Συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, με θέμα το φερόμενο ως χρέος του Δήμου προς το Ταμείο, ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το Δήμο.

Επισκέφθηκε τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Δημήτρη Κούκη, με τον οποίο συζήτησε για τη σχεδιαζόμενη επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης του Αερολιμένα Νάξου και απέσπασε τη διαβεβαίωση ότι μέχρι τέλος Μαρτίου 2014 η μελέτη θα έχει ολοκληρωθεί, ώστε να ξεκινήσει το έργο.

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου παρέστη σε σύσκεψη με τη Γενική Γραμματέα Χριστιάνα Καλογήρου, με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη και με αντιπροσωπία του Δήμου, με κεντρικό θέμα τη λειτουργία του ΒΙΟ.ΚΑ Απόλλωνα.

Για το θέμα του ΚΕΓΕ ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α. «ΔΗΜΗΤΡΑ», Σέρκο Χαροτουνιάν, καθώς και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη, με τους οποίους συνομίλησε για τη διευθέτηση του θέματος της παραχώρησης της οικοπεδικής έκτασης του ΚΕΓΕ Νάξου προς το Δήμο.

Ικανοποιημένος δήλωσε από το αποτέλεσμα των συναντήσεων ο Μανόλης Μαργαρίτης, τονίζοντας ότι «καλούμαστε να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, αλλά με σωστές πρακτικές θα καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για το Δήμο μας».

Πηγή: http://cyclades24.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!