Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Τρόφιμα παρέδωσε σε φορείς της Δωδεκανήσου η Ελληνική Αστυνομία

41066

Παράδοση τροφίμων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/12 σε Φιλανθρωπικούς Φορείς της Δωδεκανήσου από αντιπροσωπείες της Ελληνικής Αστυνομίας.

H Ελληνική Αστυνομία εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργανώνει πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων κλπ), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε με μέριμνα των Α΄ και Β΄ Διευθύνσεων Δωδεκανήσου και με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τα συγκεντρωθέντα είδη διατέθηκαν για κάλυψη άμεσων αναγκών των Φιλόπτωχων Ταμείων των Ιερών Μητροπόλεων Ρόδου και Κω-Νισύρου.

Στο πλαίσιο αυτής της κοινωνικής δράσης αντιπροσωπίες της Ελληνικής Αστυνομίας παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στους υπεύθυνους των παραπάνω φορέων ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Συγκεκριμένα για το σκοπό αυτό:

Το μεσημέρι της Παρασκευής 20/12 επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου ο Διευθυντής της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Αστυνομικός Διευθυντής ΒΛΑΧΑΚΗΣ Αντώνιος, ως επικεφαλής, συνοδευόμενος από Αξιωματικούς της Διεύθυνσής του.

Το πρωί της ίδιας μέρας, επισκέφθηκαν εγκαταστάσεις του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Κω-Νισύρου ο Διευθυντής της Β΄ Αστυνομικής  Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Αστυνομικός Διευθυντής ΣΗΦΑΚΗΣ Εμμανουήλ, ως επικεφαλής, συνοδευόμενος με προσωπικό του επιτελείου του.

Με αφορμή την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Ταξίαρχος Αλέξανδρος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ δήλωσε τα εξής:

«Τέτοιους είδους πρωτοβουλίες πέρα από τον ισχυρό συμβολισμό τους, συμβάλλουν στην ουσιαστική ενίσχυση του έργου των φορέων που καθημερινά φροντίζουν παιδιά και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σταθούμε δίπλα τους σε αυτή την προσπάθεια. Καλές εορτές».

Πηγή: http://www.naxos-news.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!