Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Χ. Κόκκινος: Ποιον «εκδικείται» ο κ. Μακρυωνίτης;

SONY DSC

Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ  ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΝ «ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ» Ο κ.Μακρυωνίτης ;

Με αίσθημα αγανάκτησης και δικαιολογημένης οργής διαβάσαμε στο Διαύγεια το 14ο πρακτικό της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στις 26-08-2014.

Δυστυχώς δεν εισακούστηκαν από την απερχόμενη Αρχή Νοτίου Αιγαίου οι θέσεις και οι προτάσεις μας που αφορούσαν την άρση του αδιεξόδου και τη λύση του προβλήματος που η ίδια δημιούργησε.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από τον Φεβρουάριο μήνα ήταν χωρίς ασφαλιστική ενημερότητα . Η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή

 « το έκρυβε » !!!Όταν αυτό ανακαλύφθηκε λίγες μέρες πριν την αποχώρηση της , υπήρχε συμφωνία-συνεννόηση μεταξύ του νέου Περιφερειάρχη κ.Γ.Χατζημάρκου , του πρώην Αντιπεριφερειάρχη και νυν Δήμαρχο Ρόδου κ. Φ. Χατζηδιάκου και του πρώην Αντιπεριφρειάρχη και πρώην προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής κ. Μακρυωνίτη . Με βάση τη συμφωνία η Οικονομική Επιτροπή θα αποφάσιζε να πληρωθεί από την Περιφέρεια η οφειλή προς το ΙΚΑ και ταυτόχρονα  θα υπήρχε διεκδίκηση του από το Δήμο Ρόδίων (θυμίζουμε ότι η υπόθεση αφορούσε προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στη Περιφέρεια , στο Δήμο Ρόδου και στην  ΕΤΑΙΡΟΠΡΟΦΥΚΑ ).

Αντί να τηρηθεί η συμφωνία , ο κ. Μακρυωνίτης παραπλάνησε την επιτροπή και η απόφαση που πάρθηκε είναι να ζητηθεί από το ΙΚΑ απόφαση καταλογισμού και στη συνέχεια να γίνει δικαστική διεκδίκηση από το Δήμο Ρόδου .Αυτή η απόφαση μεγάλωσε το πρόβλημα και δεν δίνει λύση .

Στο αίτημα το δικό μου ως μέλος της απερχόμενης Οικονομικής Επιτροπής να υπάρξει συνεδρίαση και επαναδιατύπωση της απόφασης , ο κ. Μακρυωνίτης το απέρριψε !!!

Η νέα Περιφερειακή Αρχή «κληρονόμησε» την απουσία Ασφαλιστικής Ενημερότητας και ο κ. Μακρυωνίτης συνέδεσε την παρουσία του με τις λανθασμένες κινήσεις της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής , όπως και με την παραπλανητική του στάση στη τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου της οποίας ήταν πρόεδρος .  

Λυπούμαστε για αυτήν την εξέλιξη , αλλά και για την ανάλγητη στάση των μελών της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής που σε συνδυασμό και με άλλα γεγονότα και πρακτικές της φαίνεται ότι δεν κατάλαβαν το καταδικαστικό μήνυμα για αυτούς από το λαό του Νοτίου Αιγαίου  στις  πρόσφατες περιφερειακές εκλογές .

Τέλος μένει και ένα ερώτημα αναπάντητο :

Ποιον « εκδικείται» ο κ. Μακρυωνίτης ;

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!