Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Όλγα Κεφαλογιάννη: Αύξηση του τουρισμού κατά 10% το 2014

kefalogianni

Μετά τη σημαντική αύξηση του τουρισμού μέσα στην τρέχουσα χρονιά, η αρμόδια υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη εκτιμά, ότι το 2014, ο τουριστικός τομέας θα αυξηθεί στην Ελλάδα κατά 10%.

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, η κυρία Κεφαλογιάννη εξέφρασε την αισιοδοξία της για αύξηση του τουρισμού την επόμενη χρονιά, ενισχύοντας την οικονομία της χώρας, όπως τόνισε.

Η υπουργός Τουρισμού έδωσε έμφαση στη στήριξη που παρέχει ο τουρισμός για τη δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας, επισημαίνοντας, ότι η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση τόνωσε τη ζήτηση και ωφέλησε την οικονομία.

«Συνολικά, θα έλεγα ότι, όχι μόνο έχει αποδειχθεί ότι ο τουρισμός είναι ένας πολύ ανθεκτικός τομέας της οικονομίας, αλλά είναι επίσης ένας από τους τομείς που έχει συμβάλει στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για δημοσιονομική εξυγίανση», ανέφερε η κυρία Κεφαλογιάννη.

Έλληνες τουριστικοί παράγοντες δήλωσαν επίσης ότι το 2013 ήταν μια «εξαιρετική χρονιά», υπογραμμίζοντας, ότι ο τουριστικός τομέας θα μπορούσε να αποτελέσει «το όχημα της Ελλάδας προς την ανάκαμψη».

Πηγή: www.in.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!