Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Ύστατη προσπάθεια να ξεπεράσει την τρέχουσα κρίση ο Ανδριακος Ομιλος Φιλαθλων – Καλεί σε διαλογική συζήτηση τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

ANDRIAKOS

Σε ύστατη προσπάθεια για να ξεπεραστεί η κρίση που έχει περιέλθει ο Σύλλογος, προχωρά ο Ανδριακός Όμιλος Φιλάθλων, με την προγραμματισμένη συνάντηση τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί διαλογική συζήτηση για την από ςδώ και πέρα λειτουργία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ομίλου έχει ως εξής:

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ (Α.Ο.Φ)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων κατανοώντας τη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει ο Σύλλογος και έχοντας την ευθύνη για το μέλλον του, κάνει μια ύστατη προσπάθεια να ξεπεράσει την τρέχουσα κρίση. Σ’ αυτή μας την προσπάθεια ζητάμε τη συμπαράσταση και την βοήθεια όλων των συμπολιτών μας.
Γ’ αυτό σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 18/11/2013 και ώρα 18:00 στην καφετέρια «ΝΙΚΗ» ( Χώρα ) σε μια διαλογική συζήτηση με σκέψεις, ιδέες και προτάσεις για τη λειτουργία του συλλόγου.
Επίσης, προκειμένου να προχωρήσουμε στη διεξαγωγή εκλογών θα κάνουμε εγγραφές νέων μελών και θα δηλωθούν υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ.
Πιστεύουμε ότι σε αυτό το κάλεσμα θα υπάρχει ανταπόκριση ώστε ο Ανδριακός Ο.Φ να ξαναβρεί το δρόμο του, να συνεχίσει την πορεία των 82 χρόνων λειτουργίας του και να είναι παρών στο επόμενο πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Με φίλαθλους χαιρετισμούς
Το Δ.Σ του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!