Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

1ο Διεθνές Συνέδριο Yoga & Ευεξίας στην Αμοργό

yoga--wellness-3-thumb-large

Στο νησί της Αμοργού στις Κυκλάδες, απο τις 5 έως τις 11 Απρίλιου 2017, θα διεξαχθεί το 1ο διεθνές συνέδριο Yoga, ΕΛΥΣΙΑ/ELYSIA, όπου και θα φιλοξενηθεί απο το 5* Aegialis Hotel & Spa.

Είναι το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα και πρόκειται για ένα πραγματικά μοναδικό γεγονός. Το Elysia δημιουργήθηκε από τους ειδήμονες/γκουρού του αντικειμένου, με σκοπό να φέρει σε επαφή επαγγελματίες από τον χώρο της Yoga και Ευεξίας, να ανταλλάξουν γνώσεις και να γίνει ένα σημείο συνάντησης για τα ενεργά μέλη της παγκόσμιας κοινότητας ευεξίας.

Τα θέματα συζήτησης πρόκειται να εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες μας, να δημιουργήσουν μακροχρόνιες και σημαντικές αλλαγές στην προσωπική τους ζωή αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το νησί της Αμοργού επιλέχθηκε να φιλοξενήσει αυτό το γεγονός, χάρη στη  πλούσια οικολογική ποικιλομορφία του, την ισχυρή μαγνητική ενέργεια, τα όμορφα και σαγηνευτικά τοπία του και την αναζωογονητική επίδραση που έχει στο σώμα και στο πνεύμα. Το Aegialis Hotel & Spa, όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο, είναι ένας παγκοσμίως βραβευμένος προορισμός για αποδράσεις Yoga. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, το ξενοδοχείο έχει φιλοξενήσει πάνω από 50 αποδράσεις Yoga, συγκεντρώνοντας πάνω από 80 δάσκαλους γιόγκα, και πάνω από 1.000 συμμετέχοντες.

Το ELYSIA (www.elysiayogaconvention.com) θα είναι μια συναρπαστική ευκαιρία  για τα μέλη της κοινότητας  να δικτυωθούν και να μοιραστούν τις φιλοσοφίες και τις εμπειρίες τους στον κόσμο της Υοga και του ευ ζην.

Περισσότερες πληροφορίες, το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου και δελτία συμμετοχής είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο του Elysia.Για την παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι απαραίτητη η έγκαιρη αποστολή δελτίου συμμετοχής. 

Για τη φόρμα συμμετοχής πατήστε εδώ

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Πηγή: Καθημερινή

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!