Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Το 1ο Κυνήγι του Κρυμμένου Λουκουμιού στο Συριανό Καρναβάλι!

52629-500x264

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Λουκουμιού στη Σύρο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Συριανού Καρναβαλιού 2015! Η ομάδα “Εποχές”, η οποία την προηγούμενη χρονιά διακρίθηκε στο Συριανό Καρναβάλι είναι ο πρώτος διοργανωτής αυτού του νέου θεσμού και με χαρά και τρέλα προσκαλεί όλους να συμμετέχουν σε αυτόν. Δείτε λεπτομέρειες…

Η συμμετοχή στο 1ο Κυνήγι του Κρυμμένου Λουκουμιού δεν απαιτεί κόστος συμμετοχής και απευθύνεται σε ευρύ κοινό.

Αποτελεί ένα ταξίδι προετοιμασίας για τη συμμετοχή των καρναβαλιστών και των θεατών στο Συριανό Καρναβάλι κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες μέσα από την προσπάθεια επίλυσης λουκουμοσκονισμένων γρίφων, ολοκλήρωσης τρελών δοκιμασιών και αντιμετώπισης εξωφρενικών προκλήσεων θα συναγωνιστούν στις ικανότητές τους, θα ενδυναμώσουν τις μεταξύ τους σχέσεις και θα “προθερμανθούν” για το τελευταίο ξέφρενο τριήμερο του καρναβαλιού.

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Λουκουμιού απευθύνεται σε όλους, μικρούς και μεγάλους, πρώην ή μελλοντικούς καρναβαλιστές, μαθητές που τους τρώει το στρες, φοιτητές, ξαδέρφες, θείες, γιαγιάδες και πεθερές, ανιψιούς, κουνιάδους, μπατζανάκηδες και κουμπάρους! Μόνο τον παπαγάλο, το χρυσόψαρο και την γάτα αφήστε στο σπίτι για να μην τα κουράζουμε κιόλας! Όπως εκμηστυρεύονται οι διοργανωτές σκέφτηκαν να αποκλείσουν τις πεθερές αλλά κατέληξαν ότι έτσι θα σας ταλαιπωρούσαν περισσότερο!

Σας προσκαλούν λοιπόν να προετοιμάσετε τη δική σας ομάδα γιατί η ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής θα ενεργοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιανουαρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως το Σάββατο 31 Ιανουαρίου.

Οι άκρως λουκουμοσκονισμένοι γρίφοι θα παραδοθούν στις ομάδες την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και οι συμμετέχοντες θα κυνηγούν το κρυμμένο λουκούμι μέχρι και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου!!!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές μέσω e-mail : syroscarnival.loukoumi@gmail.com
και να μας αναζητήσετε στο Facebook: Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού (https://www.facebook.com/krimenoloukoumi)

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!