Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Αγανακτισμένος ο Έπαρχος κ. Δημήτρης Λοτσάρης για την «καμμένη γη» που άφησε πίσω της στην Άνδρο η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή

lotsaris

Την έντονη αγανάκτησή του εκφράζει ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης για την κατάσταση που άφησε πίσω της στο νησί μας η τέως Περιφερειακή Αρχή του κ. Μαχαιρίδη. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Έπαρχος, επί ημερών του κ. Μαχαιρίδη έκλεισε η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου κάτι που ουσιαστικά δημιουργεί τροχοπέδη στην όποια ανάπτυξη, ενώ χαρακτηρίζει την κίνηση αυτή ανήκουστη αφού η Άνδρος διαθέτει το μεγαλύτερο οδικό δίκτυο στις Κυκλάδες.

Επιπλέον ο κ. Λοτσάρης ξεκαθαρίζει πως στόχος του ίδιου αλλά και της νέας Περιφερειακής Αρχής είναι η άμεση ανασύσταση της Τεχνικής Υπηρεσίας στην Άνδρο η οποία θα αποτελέσει το μέσο για την υλοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων μελετών και διεκδίκησης περισσότερων πόρων ώστε να προχωρήσει η Περιφέρεια σε έργα υποδομής και ανάπτυξης.

Κλείνοντας ο Έπαρχος ενημερώνει τους πολίτες πως έχει ήδη γίνει καταγραφή των προβλημάτων του επαρχιακού δικτύου και έχουν προγραμματιστεί οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση του Επάρχου Άνδρου έχει ως εξής:  

Σε απάντηση όλων αυτών των δημοτών Άνδρου που καθημερινά ζητούν τα αυτονόητα όπως το κλάδεμα των δέντρων κατά μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου,τη συντήρηση του δρόμου,τον καθαρισμό των χαντακίων κλπ. θέλω να αναφέρω και να δηλώσω τα εξής: Η Αυτοδιοίκηση έχει συνέχεια… και δυστυχώς παρ” ότι θέλουμε να κάνουμε μια νέα δυνατή και δημιουργική αρχή τα λάθη του παρελθόντος αποτελούν τροχοπέδη στην άμεση υλοποίηση έργων! Η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή και ο κ. Μαχαιρίδης έκλεισαν την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου! Ενέργεια ανήκουστη για ένα νησί με το μεγαλύτερο οδικό δίκτυο στις Κυκλάδες!

Κύριος στόχος μας τώρα είναι η στελέχωση και λειτουργία ΑΜΕΣΑ της τεχνικής υπηρεσίας Άνδρου!!! Αξιόλογη, καταρτισμένη και ιδιαίτερα ικανή υπάλληλος του Επαρχείου μας με πείρα στα τεχνικά έργα θα στελεχώσει την υπηρεσία αυτή!!! Πέραν της συντήρησης του επαρχιακού δρόμου και της άμεσης αντιμετώπισης έκτακτων περιστάσεων, η τεχνική υπηρεσία Άνδρου ευελπιστούμε να αποτελέσει το μέσο υλοποίησης περισσότερων μελετών και το μέσο διεκδίκησης περισσότερων χρημάτων για το νησί μας ώστε να καταφέρουμε να έχουμε σωστά, μελετημένα και ολοκληρωμένα έργα υποδομής και ανάπτυξης! 

Στο λίγο αυτό διάστημα που έχουμε αναλάβει την διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μηχανικός των τεχνικών υπηρεσιών από την Σύρο, επισκέφθηκε την Άνδρο, έγινε καταγραφή των προβλημάτων του επαρχιακού δικτύου και προγραμματίστηκαν άμεσες μικροπαρεμβάσεις!!!

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!