Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Αγώνας επίδειξης με κοινωνικό σκοπό από τον ΓΣ Δωδεκάνησος

1

Με συνδιοργάνωση και ενεργό υποστήριξη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Σε μια ιδιαίτερα ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, στο κατάμεστο από μαθητές Δημοτικών σχολείων της Ρόδου γήπεδο του «Βενετοκλείου», πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο αγώνας μπάσκετ επίδειξης του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο αγώνας είχε σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας, μέσα από την συνεισφορά τροφίμων  για τους άπορους συμπολίτες μας, που συγκεντρώθηκαν από μαθητές και γονείς που παρακολούθησαν τον αγώνα.

2

 Ο πρόεδρος της Γ.Σ. Δωδεκάνησος και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την έμπρακτη και συνεχή στήριξη που προσφέρει στην ομάδα, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην συνδιοργάνωση του Final Four μπάσκετ με καρότσι που φέτος θα διεξαχθεί στη Ρόδο, στο τριήμερο 10/11/12 Ιουνίου, υπό την αιγίδα και την ενεργό υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

3

Με την λήξη του αγώνα, παραδόθηκαν στον ΓΣ Δωδεκάνησος δύο αγωνιστικά αμαξίδια, προσφορά της Περιφέρειας στην ομάδα με τις συνεχείς διακρίσεις, που μας έχει κάνει πολλές υπερήφανους για τις εξαιρετικές επιδόσεις της.

Ο κ.  Διακογεωργίου απεύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη για την προμήθεια των αμαξιδίων.

 Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαρίστησε θερμά και τους συναδέλφους του περιφερειακούς συμβούλους που συνέβαλλαν τα μέγιστα για την επιτυχή έκβαση του αγώνα και του κοινωνικού σκοπού του και συγκεκριμένα την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο σε θέματα Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Χαρούλα Γιασιράνη για τη συλλογή τροφίμων, καθώς και τον κ Άγγελο Ανανία, Εντεταλμένο Περιφερειακό σύμβουλο Δια Βίου Μάθησης.

4

Μάλιστα,  με πρωτοβουλία του κ. Ανανία, όλοι μαθητές των σχολείων της Ρόδου, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό ζωγραφικής. Η καλύτερη ζωγραφιά θα αποτελέσει την επίσημη αφίσα της διοργάνωσης του Final Four μπάσκετ με καρότσι της Ρόδου.

 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!