Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Αιδώς Αργείοι

Όταν αποκαλύπτεται η τραγική αλήθεια για την υγεία με αδιάσειστα στοιχεία από τους καθ’ ύλην αρμόδιους , που είναι οι ίδιοι πρωταγωνιστές στη φροντίδα της υγείας του λαού, τότε δεν μπορεί παρά να προκληθεί πανικός για βαρύτατες ευθύνες στους ηθικούς συναυτουργούς της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας αντί να κάνει το αυτονόητο και να στηρίξει τα αιτήματα των υγειονομικών για μαζικές μόνιμες προσλήψεις στα νησιά, δωρεάν μαζικά τεστ, μέριμνα και ασφαλή νοσηλεία για τους ασθενείς με coved-19 και όλους τους υπόλοιπους ασθενείς , επίταξη του ιδιωτικού τομέα, προτίμησε να «θάψει» αυτά τα ζητήματα απαιτώντας «σιωπή» κάτω από την ιατρική μάσκα.

Επιχείρησε με ανήθικο τρόπο για να αγνοηθούν οι καταγγελίες του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πάτμου, να προβάλει ένα ανυπόστατο δίλημμα, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση έχει «επιβραβεύσει» με  χημικά, βία και καταστολή όσους υγειονομικούς  υπερασπίζονται με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής την  υγεία του λαού.

Ας μην βάζουν λοιπόν τον όρκο του Ιπποκράτη σε αντιπαράθεση με το σφυροδρέπανο γιατί οι αγώνες του Γ.Τσουκαλά με όλες τις ιδιότητες που έχει, ως γιατρός, ως πρόεδρος της Ε.Ι.ΘΕ.Λ. και ως Διευθυντής του Κ.Υ. Πάτμου,  φωτίζουν τη μόνη διέξοδο από τα προβλήματα που πνίγουν τους κατοίκους των νησιών.

Ανοσία σ’ αυτήν την εγκληματική πολιτική να μην ελπίζουν ότι θα αποκτήσει ο λαός. Το χρώμα της φρίκης που προκαλεί η μείωση στις δαπάνες για την υγεία  κατά 572 εκατομμύρια ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό του 2021 είναι απλά μαύρο.

Χρέος του νησιωτικού λαού να συμπορευτεί με τη «φωνή» κάτω από τη μάσκα  για μαζικές μόνιμες προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων σ’ όλες τις μονάδες υγείας των νησιών, να λειτουργήσουν όλες οι ΜΕΘ, μαζικά δωρεάν τεστ, επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας.


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!